Tuesday, July 12, 2011

Segmen Promote Meng"promote"

assalammualaikum readers.... 

semalam kan... ami kan... masok 1 segmen nie taw... 1st time dlm idop masok acara-2 mcm nie.... (dlm blog la) :) nak tawu tak segmen ape... 


tengah belek-2 blog mereka sume terjumpe la blog 'kotak bulat menulis !'... mcm best jerk name blog dier... belek punye belek tup tup terjumpe yg dier adew buat peraduan goris dan menang... ehh ehh... takla... hihi... dekat situ kan dier adew taip...

Tarikh tutup pukul 11.59 malam, 11.7.2011..Penyertaan selepas segmen ini ditutup, tidak diterima ye.. harap maklum...

hoh... cepat cepat ami update blog dgn segmen yg diberi... wiii... nasib baek sempat... ami join segmen tu sbb ape taw... dier laen dri laen... iyerr.... ape yg laen dari laennyer...??? segmen nie, dier adew step step yg perlu di ikot... itu yg membuatkan ami nak join tuh... hihi... bak kate orang... tak salah mencuba sesuatu yang baru/laen dari yg laen kan..... lepas dah join segmen tu kene la tunggu next step...
NOW, next step nie perlu mengpromote para bloggers yg lain... WOW... menarik...! kalau nak tgk next step dier ape just klik sini... mane..??? dekat perkataan sini tu... :D 
Di beri 8 group... so, ami dapat group yg ke-2 la kan... bile ami terjah blog blog mereka... peerrrggghhh.. gempak giler la beb... semua nyer dari blogger yg berpengalaman.... semua best-best blake.... 

sila-sila terjah blog mereka yg bernas n kiut miut belaka...
(klik sahaja link mereka di bawah)


=> stanza blog <=





=> nanakimie <=

mmg rugi la kan kalau korang tak ziarah blog-blog mereka ni... macam-macam info, cerita n mcm-mcm la lagi yg dapat diorang kongsi.... memang terbaek la wookkk...
kalah wa der... hihi... 

ami tak mengharapkan mereka-2 termasok awok awok yg tengah bace nie follow ami.... blog ami PUNYA nie simple sahaje... ape yg dpt di kongsi, kite kongsi kan bersama... itu sahaja.... lagipown blog nie tak sampai setahun lagi beroperasi... cheewaaahh... banyak lagi yg perlu di pelajari dalam dunia blog nieh... so, kpd mereka... sudi-sudi kan la kongsi bersama-sama ami k ape-2 yg patot... wiii... hope korang semua sokong ami yer... hidup nie perlu la saling bantu membantu... :)

ami benar-benar ikhlas, jujur dan kreatif ??? (tu tidak la sangatkan)... nak promote mesti bersebab... sebabnyer utk kite same-2 kongsi segala perkara bersama... :D

s e k i a n

5 Ngutukan n Pujian::

Muhammad Burn said...

Blog ni bagus. terrer menulis. ikhlas sy ckp. cuma kena betulkan font dari segi saiz dan jenis. pastu kalo boleh, jgn disable right click. org cam sy, suka highlight tulisan sambil baca untuk fokus. bila xleh fokus, jd hilang minat untuk teruskan pembacaan.

myhatiku said...

myhatiku pun join segmen nie :)

Mimi Lee said...

@Muhammad Burn : nnt ami cube improve kan ape yg patot... terima kasih dgn keikhlasan awk... ami hargai... :)

Mimi Lee said...

@myhatiku : hihi... ami da follow dear... kreatif blog awk...

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih