Saturday, August 4, 2012

. . . . .

Alhamdulillah, syukur ke hadrat ilahi. Lepas jugak nak update blog yg dah bersawang+habuk+++ ntah jadi hape ntah blog aku nieh. Update guna hp pun jadi la... Tengok... Punye la malas nak on lappy. Haduyai... Bukan malas, tapi takde mase. Kerja tak ingat dunia, cem gini ler jadi nyer. Huhu. So, sekarang nie pun baru jerk habis drpd training act.supervisor. Tiap2 bulan mesti kena pergi training tu nun kat bandar kinrara. Teramatla jaoh. Dgn jam dier. Adoi mak aii. Mmg tak terkata la kan... Tapi, alhamdulillah la.. Sattle jugak training tu. Cuma nak tunggu exam jerk. Ko hinggat dah kerja sebok cam gini takderk exam... Haaaa... Kerja aku nie spesel sikit. So, lepas nie tinggal exam nan akak aku nak kawen. Waahhh... Lg 3 minggu jerk lg... Hadoi.. Mak andam tak sattle lg.. Sape yg nak kawen nie noookkk... Pening kepala mak. Dah dah, malas fikir. Dah dapat update blog nie pun dah cukup bersyukur sangat. Ada masa lagi aku update lagi erk... Papai... :)





1 Ngutukan n Pujian::

Анна Лапина said...

Это мы так подошли к вопросу отличного интимного досуга, что всегда обеспечивают Проститутку Киева. Вот что вы такое. Вся молодежь, побывавшая на войне. Вы - потерянное поколение.
Очаровательная и роскошная девушка всегда знает, как развлечь настоящего джентльмена. Полный спектр изысканных удовольствий: от куртуазной беседы и утонченного флирта, до откровенных игр. Всегда в настроении доставить радость своему спонсору: желания кавалера будут реализованы в лучшей форме.